Nyhetsbrev Mars 2024

Bästa medlemmar,

Äntligen börjar våren komma, här kommer lite information om vad som är på gång i föreningen just nu. Vi vill också passa på att hälsa alla en Glad Påsk! Nykläckt kyckling

Save the date – Årsstämma

Nu börjar det närma sig årsstämma, så lägg in datumet 29 maj i kalendern redan nu. Att delta på stämman är ett bra tillfälle att få mer information kring vad som händer i föreningen, möjlighet att påverka beslut som tas under stämman samt att du får träffa dina grannar. 

DaysHoursMinutes
2
7
:
2
0
:
1
3

Sök till styrelsen!

Valberedningens arbete pågår för fullt, är du intresserad av att vara med i styrelsen eller i valberedningen så hör av dig till dem. Du kan ansöka till och med 15/4. All information kring hur du ansöker hittar du här. Vill du veta mer kring vad en styrelse är hittar du information här. Vi behöver alla hjälpas åt för att ha en trevlig och fungerande förening

Motioner

Som vi gått ut med tidigare så tar vi in motioner, men skynda dig. Sista dagen att skicka in motioner är 31 mars. Du kan läsa om vad en motion är och hur du skickar in den här

5-års besiktning Hus C och D 

Information har gått ut till alla i Hus C och D via Mail att det kommer hållas 5-års besiktning under V.16. Bor du i hus C och D och inte har fått något mail? Kolla först skräpposten, har du inte fått ett mail skickat då ett mail till styrelsen. Titta också på dina kontaktuppgifter på Brf Ekonomens hemsida för att säkerställa att vi har rätt uppgifter till dig. 

Nya koder

Vi kommer inom kort att byta ut koderna. För att säkerställa att du får koderna behöver du dubbelkolla att du har rätt kontaktuppgifter på Brf Ekonomens hemsida. Vi kommer skicka ut mer information senare om hur du får tillgång till de nya koderna. 

Vårstädning i garaget

Den 22a maj så är det vårstädning i garaget. Det betyder att alla fordon måste vara ute ur garaget så att vi kan få en ordentlig städning. Mer information kommer att skickas ut när det närmar sig. 

Cykelinventering

Vi kommer att genomföra en cykelinventering under de kommande månaderna, då kommer vi sätta upp lappar på alla cyklar och de som inte har tagit bort sin lapp kommer cykeln att tas bort. Detta för att säkerställa att det bara är cyklar som används och inte tar upp onödig plats i cykelrummen. Vi kommer skicka ut mer information senare om hur detta kommer att gå till. 

Information från Järfälla kommun

Här kommer lite information från Järfälla kommun om vad som sker i området. Du kan läsa deras utskick här

/Styrelsen Brf Barkarby Metropol


Publicerat

i

av

Etiketter: