Motioner

Inför den kommande stämman (kallelse och datum kommer) samlar styrelsen in motioner. Motionerna ska vara inskickad till styrelsen senast 31 mars till styrelsens mail: styrelsen@brfbarkarbymetropol.se. 

Genom att skicka in en motion har du som medlem chans att påverka genom att skicka in förslag eller åtgärder. Motionerna som kommer in kommer att följa med kallelsen till stämman så att alla medlemmar kan läsa och ta ställning till motionen. På årsstämman kommer det sedan att röstas av alla närvarande om motionen ska genomföras eller ej. 

När du skriver din motion är det bra om du tänker på följande:

  • Tydlig rubrik – vad är det motioner handlar om?
  • Bakgrund – varför tycker du detta behövs?
  • Tydligt förslag – går det att rösta ja eller nej på förslaget?
  • Har du flera förslag så skickar du in flera motioner.

Publicerat

i

av

Etiketter: