Meddelande från Valberedningen

Hej kära grannar! Nu har valkommittén dragit igång sitt arbete! Mail har gått ut till alla medlemmar som har en registrerad mailadress, men nedan hittar ni samma information.

Vi söker dig som är engagerad och vill bidra! Ni som läste senaste nyhetsbrevet såg att det är extremt viktigt att vi får ihop en bra styrelse och vad som kan hända om vi inte får det! Detta år behöver vi få in ganska många kandidater till både styrelse och valberedning då några i nuvarande har flyttat. Det är ett viktigt, roligt och lärorikt uppdrag och ett sätt att påverka och förbättra din och dina grannars boendesituation! Vill du anmäla intresse eller har frågor så maila oss, du hittar adressen längre ner.

En rättelse från mailet som några har fått: vi har inte exakt datum för årsstämman, men den kommer hållas någon gång kring slutet av maj och början av juni.

//

Det är snart dags för årsstämman för Brf Barkarby Metropol som kommer att hållas i slutet av maj/början av juni. Därför är vi i valberedningen nu är på jakt efter ledamöter till vår styrelse. Styrelsen väljs en gång om året av oss medlemmar och har i uppdrag att bland annat: förvalta ekonomin och fastigheterna, driva frågor, se över och förhandla avtal samt att se till så att stadgarna följs.

Det är viktigt att ha en bra, kompetent och stabil styrelse. Därför är det viktigt att vi medlemmar engagerar oss i den och du kan verkligen vara med och göra skillnad! Vi söker dig som är engagerad, driven, värnar om struktur och stabilitet, samt vill skapa en bra miljö för oss att bo i.

Vill du engagera dig men har inte möjlighet att lägga ner lika mycket tid, så är valberedningen ett bra alternativ. Hit sökes också engagerade personer!

Har du några frågor om arbetet eller om något annat är du välkommen att kontakta oss.

Skicka din ansökan till valberedningen@brfbarkarbymetropol.se med följande information.

Du kan ansöka fram till 15/4.

  • Kontaktuppgifter: Namn, adress, telefonnummer.
  • Sysselsättning (detta för att kunna välja ut en mångfaldig styrelse samt se eventuell kompetens).
  • En presentation av dig själv och vad du skulle kunna bidra med.
  • Tidigare erfarenheter och kompetenser som kan gynna styrelsen och föreningen. Det kan både vara från yrkeslivet men även från föreningsliv eller liknande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Med vänliga hälsningar,

Valberedningen


Publicerat

i

,

av

Etiketter: