Nyhetsbrev december 2022

Inga portkoder över jul och nyår

Över julhelgerna är det många av oss som reser bort, och vi har nyligen haft en incident med obehöriga i fastigheten. Så för att öka tryggheten under denna period avaktiveras portkoderna i alla portar den 22 december till den 15 januari. Kod för inpassering fungerar alltså inte då. Nyckelbrickorna fungerar så klart som vanligt, och det går alltid att komma in med nyckel. Vi förstår att det orsakar extra besvär men hoppas på förståelse. 

Styrelsen arbetar vidare med olika säkerhetshöjande åtgärder i vår fastighet. Den viktigaste och enklaste åtgärden för en tryggare och säkrare förening är att vi alla är uppmärksamma och t.ex. inte släpper in obehöriga genom entréer och garage och ser till att dörrar stängs ordentligt, speciellt på vintern. Tillsammans hjälps vi för en trygg förening. 

Miljörummen

Läsaren till nyckelbricka är trasig vid miljörummet på Flygfältsvägen. Vi vet i nuläget inte när det blir åtgärdat. Det innebär högre belastning på övriga miljörum. Tänk därför på att det också är möjligt att lämna kartong, glas, plast vid ICA Maxi. Även här behöver vi hjälpas åt så att det fungerar på bästa sätt. 

Kom ihåg att släcka ljusen

Nu kommer en period med mycket levande ljus. Kom ihåg att testa att din brandvarnare fungerar. Lämna aldrig brinnande ljus obevakade, olyckan är snabbt framme! Det är också bra att ha en brandfilt hemma. Tänk på att inte ställa vagnar eller annat i trapphuset, det är vår utrymningsväg och måste därför vara tomt på saker. 

God Jul och gott nytt år!

Önskar Styrelsen, Brf Barkarby Metropol 


Publicerat

i

av