Nyhetsbrev April 2024

Bästa Medlemmar, Här kommer Aprils Nyhetsbrev.

Årsstämma

Årsstämman närmar sig med stormsteg, nu är det bara 1 månad kvar. Så har du inte lagt till 29 maj i kalendern så se till att göra det nu. Mötet börjar 18:30 och äger rum på Welcome hotel. Den formella kallelsen till stämman kommer att skickas senast den 15 maj. Föreningsstämman, alltså föreningens medlemmar, är bostadsrättsföreningens högsta beslutande organ. Stämman utser en styrelse för att sköta den löpande förvaltningen av föreningen. På stämman redovisas föreningens årsredovisning och ekonomiska förvaltning. På stämman kommer bara sådana ärenden tas upp som finns med på dagordningen. 

5-års besiktning Hus C och D 

Under v.16 genomfördes besiktning på hus C och D. Vi fick tillgång till nästan alla lägenheter och vill tacka för ett bra samarbete. Alla som har åtgärder från besiktningen kommer att bli kontaktade för mer information. 

Nya koder från och med 2a Maj

Nu byter vi koder igen och den nya koden kommer att gälla från och med den 2a maj. Denna gång har vi nya rutiner för hur du får tillgång till koden. Du behöver gå in på hemsidan: https://portkoder.brfbarkarbymetropol.se där kommer du skriva in din mailadress, stämmer den mailadressen med den mailadressen som är registrerad på brfekonomen så kommer du att få ett mail med den nya portkoden. Kom ihåg att kolla din skräppost om du inte har fått ditt mail, det kan också vara så att det är fel mailadress angivit hos brfekonomen. Är det fallet så se till att uppdatera till rätt mailadress och meddela sedan styrelsen när du uppdaterat mailadressen så kommer du få tillgång till de nya portkoderna. 

Vårstädning i garaget

Påminnelse att den 22a maj så är det vårstädning i garaget. Det betyder att alla fordon måste vara ute ur garaget så att vi kan få en ordentlig städning. Mer information kommer att skickas ut när det närmar sig. 

Med massor av vårkänslor önskar vi er en trevlig Valborg! /Styrelsen Brf Barkarby Metropol


Publicerat

i

,

av

Etiketter: