Lite information om vad som händer i området

Städdag 7/4 i Barkarbystaden

Nu på söndag 12:00 anordnas en städdag i Barkarbystaden. Vi vet alla hur skräpigt det är i området, nu finns chansen att vi alla tillsammans med våra grannar i området att göra något åt detta. Det enda som du behöver ta med dig är dig själv och din familj/vänner då det finns påsar, handskar och fika för alla som deltar. Länk till eventet hittar ni här. Tillsammans håller vi vårt område rent och fint!

Information från Kommunen

Nytt nyhetsbrev har kommit ut från kommunen om vad som händer i området, det hittar du här.

Street Market Barkarby 18 Maj

Relove. Remake. Reuse. Välkommen på urpremiär av Barkarby Street market. Lördagen den 18 maj klockan 12-16 blir det loppis, DIY-projekt och idéer, cykelfix, visningsdag, foodtrucks, DJ och härlig stämning på Stora torget. Mer information kan ni hitta här.


Publicerat

i

av

Etiketter: