Måleriåtgärder i november

Under november kommer målare att besöka de lägenheter som fått anmärkningar i utförs 5-årsbesiktning. Observera att detta besök endast gäller målningsåtgärder. Alla berörda ska ha blivit aviserade. Saknar du avisering behöver du snarast kontakta målerifirman Raks Måleri.

Arbeten pågår mellan kl 08-16. 

Du ansvarar för att målaren kommer in i lägenheten och att ev. möbler inte blockerar ytan som ska målas. Har du inte möjlighet att vara hemma måste du ställa låset i serviceläge, se bild nedan. Ges målaren inte tillträde övergår ansvaret för åtgärderna till medlemmen.

Bilden till vänster visar hur låset ska vara ställt för att vara i serviceläge.

För frågor kontakta målerifirman. Raks Måleri AB, sms 072-3054548.

Har du inte fått någon avisering trots att det noterats brister i din lägenhet vid 5-års besiktningen, kontakta D2 (https://www.de2.se/felanmalan/) snarast.

Vänliga hälsningar

Styrelsen Brf Barkarby Metropol


Publicerat

i

,

av

Etiketter: