Internet och tv i vår fastighet

Information angående byte till Bahnhof

I vår fastighet är internet enbart framdraget till elskåpet i varje lägenhet, det är ett val som gjordes när fastigheten byggdes. Det innebär att i den ursprungliga lösningen har man fått ha en sladd från elskåpet till tv-boxen men i de flesta lägenheter har power line adapters lagts till för att slipa sladdarna. Men inte i alla.

Varje bostadrsättshavare har efter hand löst detta på olika sätt. Vissa har sladdar, andra har ursprungliga eller nyinköpta power line adapters av olika modell, andra har ordnat en trådlös lösning.

Därför kan vi inte säga precis hur det nu ska göras, förutom att det borde fungera att göra på samma sätt som gjorts tidigare med Telias utrustning. Fungerar inte det är det en supportfråga.

Det är Bahnhof som sköter all support. Kom gärna med tips och trix i Facebook-gruppen, hjälp varandra. Det gör vi. Läs också den information som finns här på webbplatsen.

Här finns en beskrivning med bilder på hur det vanligtvis ser ut när du ska byta utrustning, men det KAN vara annorlunda i din lägenhet.

Hälsningar!
/Styrelsen Brf Barkarby Metropol


Publicerat

i

,

av