Nytt avtal för TV och bredband

Den 27 juni byter vi leverantör av internet och TV

Nu här det snart dags och vi har fått datum för bytet till Bahnhof som ny leverantör av internet och TV, det blir den 27 juni!

Det innebär att under dagen den 27:e kommer du att vara utan tillgång till internet och TV under någon timme. Då ska du byta ut din utrustning, router och TV-box, till den nya som du hämtat ut från föreningen.

Den gamla utrustningen från Telia behöver du inte lämna tillbaka. Om du tänker kasta den, gör det i elektronikavfall i återvinningen.

Bifogat finns ett informationsblad från Bahnhof som beskriver hur själva inkopplingen av utrustning och första aktiveringen ska göras men också vad det nya avtalet innebär i form av tjänster.

Det kommer att vara Bahnhof som står för support när det gäller utrustning och tjänster. I samband med bytet finns ett särskilt supportnummer att ringa 010-510 40 20. Vi har också fått en särskild kod du kan använda när du ringer, 5578, för att få snabbare hjälp. Koden gäller 27–30 juni.

Efter den 30 juni använder du ordinarie kundtjänst, 010-510 00 00.

Viktigt att komma ihåg, Router och TV-box, tillhör bostadsrättsföreningen och ska lämnas vidare till ny bostadrsättshavare vid överlåtelse. Om utrustningen går sönder eller försvinner bekostar du som bostadrsättshavare ny utrustning.

Hälsningar!
/Styrelsen Brf Barkarby Metropol


Publicerat

i

,

av

Etiketter: