Nyhetsbrev mars 2022

Bästa medlemmar

Här är några saker som är bra att veta:

  • Snart dags för föreningsstämma
  • Anmäl intresse av styrelsearbete till valberedningen
  • Byte av leverantör av TV och internet
  • Tänk på att inte släppa in obehöriga i miljörummen
  • Fortfarande kallt i lägenheten?
  • Arbete pågår!

Snart dags för föreningsstämma

Den 24 maj kl 18.30 är det dags för stämma i Brf Barkarby Metropol. Mer info kommer. Om du önskar få ett särskilt ärende behandlat på stämman (en motion) ska du skicka det till styrelsen senast den 31 mars, styrelsen@brfbarkarbymetropol.se.

Kallelse med underlag kommer att skickas ut till alla medlemmar senast två veckor före stämman.

Vill du bidra till utvecklingen av vår förening?

Vill du medverka i arbetet att sköta och utveckla vår bostadsrättsförening? Vi behöver dig som är engagerad och intresserad! Anmäl intresse för att bli ledamot eller suppleant i styrelsen. Eller vill du kanske vara med i valberedningen?

Kontakta valberedningen så får du veta mer, valberedningen@brfbarkarbymetropol.se.

Byte av leverantör av TV och internet

I månadsskiftet juni/juli byter vi leverantör av internet och TV, från Telia till Bahnhof. Bytet innebär att du kommer att betala mindre för högre hastighet och likvärdigt TV-utbud. I avtalet ingår internet 1 Gbit/s och TV-paketet “Mellan”. Vi kommer att lämna ut ny router och Tv-box till varje lägenhet under våren. Efter bytet måste du lämna tillbaka din Telia-utrustning. Mer info kommer.

Det är viktigt att du kommer ihåg att avsluta dina egna eventuella tilläggstjänster hos Telia. De kommer inte att fungera efter bytet.

Tänk på att inte släppa in obehöriga i miljörummen

Du som boende med behörighet till miljörummen har ansvar för att inte släppa in någon obehörig där. Om du släpper in någon som sorterar fel, är det du som riskerar en varning. Det är viktigt för ordning och säkerhet att vi har koll på vem som rör sig i vår fastighet.

Kallt i lägenheten?

Servicearbeten i fjärrvärmesystemet är nu klara och vi hoppas att det ska kunna leda till stabilare värme i lägenheterna. Om du fortfarande har onormalt kallt i din lägenhet, gör en felanmälan till vår förvaltare så vet vi och kan fortsätta felsökningen.

Pågående arbeten

Vi kämpar på med de kvarstående garantifrågor som finns i vår fastighet. Det pågår ventilationskontroll i Hus B och C. Det sker förändringar i garaget. Hus A, Karlslundsvägen 18, ska målas om nu under våren. Berörda har fått utförlig information, men det är också bra för alla att veta vad som händer i föreningen.

Vänliga hälsningar!
/Styrelsen Brf Barkarby Metropol


Publicerat

i

av