Nyhetsbrev november 2021

Bästa medlemmar

Här är några saker som vi vill informera om:

  • Nya portkoder från och med den 6 december
  • Mata inte fåglar på balkonger och uteplatser
  • Brandskydd i tider med mycket levande ljus
  • Har du inte fått besiktningsanmärkningar åtgärdade, kontakta styrelsen!
  • Frågor och svar (FAQ) sektion på hemsidan

Nya portkoder från och med den 6 december

Dags att byta portkoder, den gamla slutar att fungera den 6 december, den nya fungerar redan nu. Den nya koden kommer att skickas till din mejl. Portkoden fungerar på dörrar ut mot gatan, alla dagar 06.00-22.00.

Det är viktig att vi alla tar ansvar för att inte lämna ut koden till någon obehörig, självklart släpper vi inte heller in någon utan att fråga om ärende.

Mata inte fåglar på balkonger och uteplatser

Det är allas vårt ansvar att inte skräpa ner eller förorsaka skada eller bekymmer för våra grannar. Det innebär att det inte är lämpligt att mata fåglar på balkonger och uteplatser där fågelmat kan hamna på marken. Det drar till sig råttor till vår gård, och vi kämpar vi hårt för att åtgärda problemet med hjälp av Anticimex.

Du hittar våra trivselregler här.

Brandskydd i tider med mycket levande ljus

Nu kommer en årstid med mycket levande ljus, då är det extra viktigt att tänka på brandskydd. Varje lägenhet är utrustad med en brandvarnare, det är viktigt att du testar att den fungerar. Det gör du genom att trycka mitt på, då ska ett pip höras. Läs mer om vårt brandskyddsarbete i samarbete med Brandsäkra, informationsblad. Där får du också värdefulla tips om hur du ska skydda ditt hem mot brand.

Brandskydd

Har du inte fått besiktningsanmärkningar åtgärdade?

Styrelsen jobbar nu tillsammans med vår förvaltare Nordr för att åtgärda de anmärkningar som gjorts vid besiktningarna i varje hus.

Har du sett brister i utförda åtgärder eller har saker inte blivit åtgärdade? Meddela styrelsen, så att vi kan bevaka frågan. Mejl: forvaltning@brfbarkarbymetropol.se

Frågor och svar (FAQ) sektion på hemsidan

Vi har nu påbörjat en FAQ sektion på hemsidan där alla medlemmar ska kunna hitta svar på vanliga frågor som kommer in till styrelsen.

På gång i styrelsen

I styrelsen arbetar vi hela tiden med många olika frågor som har med vår förening att göra, just nu är detta några av de större projekten:

  • Upphandling av ny förvaltare
  • Utökar antalet laddstolpar till 21 stycken under december månad
  • Frågan om markiser
  • Kontroll av andrahandsuthyrningar

Hälsningar!
/Styrelsen Brf Barkarby Metropol


Publicerat

i

av