Förtydligande av text i nyhetsbrevet för juni 2021

I nyhetsbrevet vi delat ut står det: ”Vi har ansökt om bygglov för inglasning av balkonger på översta våningen. Vi hoppas på besked inom kort. Vi undersöker samtidigt möjligheten att sätta upp markis över balkongen som alternativ till inglasning.”

Förtydligande:

Om du behöver borra i fasaden för att fästa t.ex. en markis, kräver det tillstånd av styrelsen. Du behöver också tillstånd från styrelsen för att bygga saker på din uteplats. Det som finns utanför lägenheten, fasad och mark, bestämmer föreningen över, och har ansvar för enligt Bostadsrättslagen.

Styrelsen har ännu inte tagit ställning till om markiser ska tillåtas, och i så fall hur. Vi återkommer med mer information.

Med vänlig hälsning
/Styrelsen Brf Barkarby Metropol


Publicerat

i

av