Nyhetsbrev maj 2021

Kära medlemmar,

Vi skulle vilja delge er ett förtydligande kring uthämtning av nyckelbrickor. Vi kommer att vilja se legitimation på den som hämtar ut nyckelbrickorna så att vi vet vem vi lämnar ut nyckelbrickorna till. För er som har fått en fullmakt kommer vi att vilja se en kopia av legitimationen på den som gett ut fullmakten samt legitimation på den som fått fullmakten.

Vi har även fått in en del feedback från er medlemmar vilket vi uppskattar. Vi har tagit åt oss av önskemålet kring en tidsstyrd portkod för boende och besökare samt möjligheten att ha en blåljuskod som fungerar dygnet runt (en kod som polis, ambulans samt brandkår har tillgång till). Vi har kontaktat den lokala polismyndigheten angående detta och inväntar för tillfället svar.

Vi ser över dessa önskemål och kommer att delge er mer information kring detta när ni kvitterar ut era nyckelbrickor.

Utlämning av nyckelbrickor kommer att ske på innergården vid tre tillfällen:

  • 9 maj 13:00-16:00
  • 11 maj 18:00-19:00
  • 22 maj 13:00-15:00

Fullmakt samt kunskapstest, svenska/engelska, som man behöver fylla i för att få tillgång till miljörummen finns att hitta här på föreningens hemsida.

Vänliga hälsningar

Styrelsen


Publicerat

i

av