Information från valberedningen

Hej,

Det är snart dags för föreningsstämman för Brf Barkarby Metropol som kommer att hållas vid månadsskiftet maj/juni (mer information kommer senare). Därför är vi i valberedningen nu är på jakt efter ledamöter till vår styrelse. Styrelsen väljs en gång om året av oss medlemmar och har i uppdrag att bland annat: förvalta ekonomin och fastigheterna, driva frågor, se över och förhandla avtal samt att se till så att stadgarna följs. Det är viktigt att ha en bra, kompetent och stabil styrelse. Det är därför viktigt att vi medlemmar engagerar oss i den och du kan verkligen vara med och göra skillnad!

Vi söker dig som är engagerad, driven, värnar om struktur och stabilitet, samt vill skapa en bra miljö för oss att bo i. Ett stort plus (men inget krav) är om du har erfarenhet av styrelse- och föreningsuppdrag eller inom branscher som: Ekonomi, juridik, fastigheter, bygg, säkerhet etc. Men allra viktigast är att du är engagerad och vill få saker gjorda.

På grund av rådande pandemi och av respekt för alla så kommer vi inte att prioritera dörrknackning detta år. Vi kommer därför först och främst ta in ansökningar via mail.

Skicka din ansökan till valberedningen@brfbarkarbymetropol.se med följande information. Du kan ansöka fram till 28/4.

  • Kontaktuppgifter: Namn, adress, telefonnummer.
  • Sysselsättning (detta för att kunna välja ut en mångfaldig styrelse samt se eventuell kompetens).
  • En presentation av dig själv och vad du skulle kunna bidra med.
  • Tidigare erfarenheter och kompetenser som kan gynna styrelsen och föreningen. Det kan både vara från yrkesliv men även från föreningsliv eller liknande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mvh

Valberedningen (Gustav, Michael, Saidé)


Publicerat

i

av